top of page

Algemene voorwaarden

 

Contactgegevens Rellax Yoga

Rellax Yoga – Ellen Pollet

Zandstraat 293 B

8200 Brugge 

België

BTW nummer: BE0753665254

 

Inhoud van de overeenkomst

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke aanbieding van Rellax Yoga en op elke overeenkomst op afstand tussen Rellax Yoga en de klant via www.rellax-yoga.com en gerelateerde wesbites waar producten of diensten van Rellax Yoga gereserveerd en/of gekocht worden. 

 

Elke klant is verplicht de algemene voorwaarden door te nemen voorafgaand aan deelname of aankoop van diensten of producten aangeboden door Rellax Yoga. De algemene voorwaarden kunnen geraadpleegd worden via de website www.rellax-yoga.com

 

Elke klant is op de hoogte van het privacy beleid van Rellax Yoga. 

 

Leeftijd

De minimum leeftijd om deel te nemen aan de yogalessen is 16 jaar.

Prijzen

Het aankoopproces wordt gestart van zodra de klant zijn/haar reservering bevestigt. 

 

De diensten die de klant via het internet kan aankopen worden op een voldoende gedetailleerde wijze omschreven om de klant een correcte beoordeling van de dienst te laten maken. Indien de klant niet zeker is van de inhoud van een dienst, is het aan de klant om contact op te nemen met Rellax Yoga voor verdere informatie, en dit vòòr het plaatsen van de aankoop. 

 

Prijzen die worden weergegeven op de website www.rellax-yoga.com worden geregeld nagekeken en indien nodig aangepast. 

 

Annuleringsrechten

De klant kan de yogales tot 6 u voor aanvang van de les kosteloos annuleren. Binnen een termijn van 6 uur worden 100% van de kosten aangerekend. Yogalessen kunnen niet geannuleerd worden via mail, maar dienen geannuleerd te worden via het momoyoga account. Kosteloos annuleren = het terugkrijgen van je credit. Wanneer een yogales tijdig werd geannuleerd komt het credit terug in de klant zijn/haar momoyoga account en kan het opnieuw gebruikt worden binnen de geldigheidsperiode van het product. 

De klant kan de massage tot 24 u voor aanvang van de massage kosteloos verplaatsen. Binnen een termijn van 24 uur worden 100% van de kosten aangerekend.  Een massage kan slechts éénmalig kosteloos verplaatst worden. 

De klant kan de coaching sessie tot 24u voor aanvang van de sessie verplaatsen. Binnen een termijn van 24uur vervalt de coaching sessie. Een coaching sessie kan slechts éénmalig verplaats worden, daarna vervalt de sessie. 

Terugbetalingen

Terugbetalingen voor aangekochte producten via momoyoga zijn niet mogelijk. 

Terugbetalingen voor aangekochte massages gebeuren via een tegoedbon. Terugbetalingen in cash zijn niet mogelijk. Massages worden enkel terugbetaald indien de massage tijdig werd geannuleerd en niet verplaatst kan worden. Tegoedbonnen zijn 3 maanden geldig.

Terugbetalingen voor coaching sessies/trajecten zijn niet mogelijk.

 

Plichten klant

Elke klant is verplicht om lichamelijke en/of psychische klachten te melden aan de docent, ook als dit niet relevant lijkt. De klant is zelf verantwoordelijk voor het bewegen binnen eigen grenzen. De docent kan de klant afraden om een specifieke les te volgen ten gevolge van eventuele lichamelijke klachten. 

 

Elke klant dient zich te houden aan het huishoudelijk reglement. 

 

Andere

 

Lesvrije dagen en vakanties worden tijdig doorgegeven aan de klanten. Lesvrije dagen en vakanties zitten verwerkt in de geldigheid van de beurtenkaarten. Beurtenkaarten worden dus niet verlengd bij een vakantieperiode. 

 

Rellax Yoga behoudt het recht om klanten deelname aan de lessen te weigeren indien zij dit passend vindt. 

Rellax Yoga behoudt het recht om klanten de toegang tot de massageruimte te weigeren indien zij dit passend vindt.

Rellax Yoga behoudt het recht om klanten te vragen de ruimte te verlaten indien klanten zich ongepast gedragen.

 

Rellax Yoga kan niet aansprakelijk worden gesteld voor spullen die kwijt zijn geraakt in de ruimtes van Rellax Yoga. Tevens kan Rellax Yoga op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen letsel van de klant in en om de ruimtes van Rellax Yoga. Deelname aan de lessen geschiedt volledig op eigen risico van de klant.

 

Indien noodzakelijk kan Rellax Yoga de algemene voorwaarden tussentijds aanpassen. 

bottom of page