top of page
 • Ik ben niet lenig, kan ik dan deelnemen aan de yogalessen?
  Zeker! Dat je lenig moet zijn voor yoga is een fabeltje. Dat je er leniger van zal worden kan zeker :) Maar je moet dus absoluut niet lenig zijn om yogalessen te volgen.
 • Kan ik een gratis proefles volgen?
  Neen. Gratis proeflessen zijn niet mogelijk. Als je een les wil proberen kan je kiezen voor een losse les (€13) of een proeflessenpakket (€24). Met een proeflessenpakket kan je binnen een periode van 4 weken 3 yogalessen volgen.
 • Hoe kan ik inschrijven voor een yogales?
  Daarvoor moet je een momoyoga account aanmaken. Dat kan via deze link: https://www.momoyoga.com/rellaxyoga/ Rechts bovenaan kan je klikken op 'inschrijven' om je account aan te maken. Vergeet zeker niet je te activeren via de mail die je ontvangt, anders kan je niet verder. Daarna kan je klikken op 'tarieven' om een product aan te kopen en daarmee kan je dan inschrijven voor een les. Inschrijven en uitschrijven voor de lessen kan enkel via momoyoga, niet via mail.
 • Ik kan toch niet komen naar de les. Wat nu?
  Je kan tot 8u voor aanvang van de les kosteloos uitschrijven via je momoyoga account. Uitschrijven kan niet via mail. Kosteloos wil zeggen dat je credit terug in je account komt. Dan kan je je credit opnieuw gebruiken om in te schrijven voor een andere les binnen de geldigheidsperiode van het credit. Aangekochte producten/credits kunnen niet terugbetaald worden.
 • Kan ik ter plaatse betalen?
  Neen. Je moet sowieso op voorhand online inschrijven voor de les en dan kan enkel als je al een product hebt aangekocht.
 • Moet ik een eigen yogamatje meebrengen?
  Er zijn yogamatjes, yogablokken en dekentjes aanwezig in de studio. Je mag uiteraard altijd je eigen materiaal meebrengen. Gebruik je graag een extra kussen/deken? Dan moet je dat zelf meebrengen (zeker aan te raden voor de Yoga Nidra lessen)
 • Welke kledij draag ik best?
  Voor de yogalessen draag je makkelijke (sport)kledij. Kledij waar je goed in kan bewegen. Een jeansbroek is dus niet ideaal ;)
 • Ik ben zwanger. Mag ik nog yogalessen volgen?
  Als je zwanger bent en yogalessen wil blijven volgen moet je een attest meebrengen van je dokter. Ik heb een opleiding zwangerschapsyoga gevolgd, maar de lessen in de studio zijn niet aangepast voor zwangere vrouwen.
 • Ik heb veel stress. Welke yogastijl is dan het beste voor mij?
  Bij stress zou ik zeker de Yoga Nidra en Yin Yoga aanraden, maar het hangt er een beetje van af wat je graag doet. Sowieso ligt de focus in al onze lessen op ontspanning, dus je kan in principe niet fout kiezen.
bottom of page